Grävarbeten Karlstad

Nords motor hjälper både privatpersoner och företag i Karlstad med olika typer av grävarbeten

Välj oss för grävarbeten i Karlstad

Vi utför både små och stora grävarbeten åt både privatpersoner och företag. Det kan handla om allt ifrån mindre grävarbeten i trädgården till grävning för dränering runt stora kommersiella byggen. Nords Motor har en mångsidig maskinpark och kan alltid ta fram en maskin som är lämplig för ditt grävarbete.

Entreprenad och grävarbeten
Våra tjänster

Vad vi gör

grävarbeten för dränering utförs på flerbostadshus

Dränering

maskin som river stuga

Rivning

schaktning i skogsmiljö av entreprenad

Grävarbeten

pågående plattsättning vid hus

Stensättning

Asfaltering

nybyggd trätrappa

Bygg & Övrigt

Entreprenad och grävarbeten

Vi är ett professionellt och flexibelt företag som utför grävarbeten i Karlstad så som dränering, husgrunder, schaktning och mycket mer. Vänd dig till oss när du behöver grävning.

Vi besvarar

Vanliga frågor inom grävarbeten

En dränering gör man när man vill skydda huset eller bostaden mot fukt. Kortfattat så innebär dränering att man gräver upp ett dike runt huset där man lägger en textilduk och särskilda dräneringsrör. Detta gör så att vattnet kan rinnga bort istället för att gå mot husgrund eller källarvägg.

Det finns några kännetecken som talar för att det kan vara dags för en dräning.

Exempelvis kan målarfärg som släpper från fasaden eller om källaren har en distinkt fuktlukt vara tecken på att en dränering måste göras.

Det beror på hur bra dräneringen är gjord. Men man brukar säga mellan var 30:e – 40:e år
Självklart lämnar vi garanti på de arbeten som vi utför. Hör med oss vad som gäller för just ditt projekt.

Ja – att gräva och anlägga kring tomter och trädgårdar hör till våra vanligare uppdrag. Tillsammans planerar vi med kunden för att sedan verkställa med rätt maskiner och manskap.

Fick du inte din fråga om grävarbeten besvarad?

Vi vet vad du förväntar dig när du oss för grävarbeten.

Nords Maskin för entreprenad och grävarbeten
Företaget

Om oss

På Nords Motor hittar man ett kompetent team med mycket engagemang som kombineras med kunskap från flera år inom branschen. Grävarbeten kan vid första anblick inte verka särskilt komplicerade, men som erfaren grävare så vet man hur viktiga detaljerna är. Ett bra markarbete kräver noggrann planering. När man kräver händer det ofta att man stöter på oförutsägbara utmaningar under marken, vilket man självklart måste tackla på ett bra och säkert sätt.

Vi jobbar inom gräv & anläggningsbranschen, samt transporter för både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa dig med alla typer av grävarbeten i Karlstad.

Självklart får du en kostnadsfri offert och hembesök av oss. Allt för att det ska vara så enkelt och tryggt som möjligt för dig som kund.

Nords Maskin för entreprenad och grävarbeten

Kontakta oss

Hitta

Stensta 12, 681 94 Kristinehamn

Kontakt