Få hjälp med asfaltering i Kristinehamn

Nords Motor

Vi kan asfaltering

Nords Motor AB är din expert-kontakt när du behöver hjälp med asfaltering i Kristinehamn.

Är du en Kristinehamn-bo eller bor i närheten? Behöver du hjälp med asfaltering? Då är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. Med oss som samarbetspartner så garanterar vi att du får den hjälp du behöver med asfaltering hemma i Kristinehamn.

Asfaltering

Efter fiberdragning

För att lägga fiber behöver man många gånger riva upp marken och eventuell asfalt som ligger där. Nords Motor AB asfalterar över fiberdragningen.

Tennisbanor

Tennis kan spelas på flera olika underlag så som t.ex. gräs, grus eller asfalt. En asfalterad tennisbana kräver minimalt med underhåll och håller i många år.

Parkeringsplatser

Vi åtager oss uppdrag inom asfaltering i Kristinehamn som berör parkeringar i olika storlekar. Vare sig det gäller underhåll eller nyläggning så kan vi hjälpa dig.

Småvägar

För att lägga fiber behöver man många gånger riva upp marken och eventuell asfalt som ligger där. Nords Motor AB tar hand om asfaltering över fiberdragningen.

Padelbanor

Anlita oss för asfaltering av padelbanor i Kristinehamn. En asfalterad padelbana kräver minimalt med underhåll och håller i många år framöver.

Garageuppfart

Asfaltering av garageuppfart är också väldigt vanligt nu för tiden, och kanske är det tack vare det låga priset och faktumet att man knappt behöver underhålla asfalten.

Asfaltering och asfaltens egenskaper

Asfalt kan produceras på många olika sätt beroende på vad asfalten ska användas till. Massan blandas i olika mängder tillsammans med olika tillsatser och med olika stora stenar och kvalitet för att få fram de önskade egenskaperna för användningsområdet.

Om ytan där asfalten ska läggas behöver stå emot mycket tryck, så måste massan vara slitstark och styv för att inte deformeras efter trycket från stora fordon. Samtidigt som den måste vara hård och slitstark, så får den inte vara för hård. Om asfalten är för hård så spricker den. Alltså måste den vara flexibel samtidigt som den är hård och slittålig.

Asfalt är inte dyrt

Det är en vanlig missuppfattning att asfalt är dyrt, men sådant är inte fallet. Per m2 kan kostnaden vara allt från 150 kr till 350 kr, vilket inte är stor skillnad från andra underlag.

Asfaltering och tjära

Nåt annat som också är en vanlig missuppfattning är att asfalt innehåller tjära. Det stämmer inte, i alla fall inte i Sverige. Här i Sverige slutade vi använda tjära så långt bak som 1975 och idag används istället Bitumen vid asfaltstillverkning. Varmt välkommen att kontakta våra proffs i Kristinehamn om du vill veta mer om asfaltering.

Arbete av asfaltering

Vi hjälper dig

Få hjälp med din asfaltering i Kristinehamn genom att samarbeta med Nords Motor AB. Vi hjälper såväl företag som privatpersoner med ett flertal typer av asfalteringsarbeten. Oberoende av om du behöver hjälp med ett mindre asfalteringsjobb eller ett större och mer omfattande asfalteringsprojekt så har vi kunskapen och engagemanget för att leverera topp-kvalitet.

Asfaltering av garageuppfart
- ett vanligt uppdrag

Vi tillhandahåller många tjänster inom asfaltering och att anlita oss för asfaltering av garageuppfart i Kristinehamn är vanligt förekommande.

För oss är det en självklarhet att utföra varje asfalterings-projekt med hög precision och noggrannhet. Nords Motor AB har stenhårda kvalitetskontroller som säkerställer att asfalteringen blir både estetiskt tilltalande och hållbar.

Har ni en till exempel en gångväg eller en uppfart framför huset som kan bli mycket bättre? Då rekommenderar vi att ni väger in möjligheten av att asfaltera garageuppfarten. Asfalt är prisvärt och kräver minimalt underhåll.

Fördelar med asfaltering

Kontakta oss för Asfaltering i Kristinehamn

Har du bestämt dig eller är du åtminstone nyfiken på våra tjänster inom asfaltering? Utöver Kristinehamn finns vi även tillgängliga för asfaltering i Arvika, Forshaga och Grums.

Vi ber dig att aldrig tveka på huruvida du ska kontakta oss eller inte. Inga frågor är för obetydliga eller för komplicerade. Vi ser fram emot din första kontakt!

Kontakt

Hitta

Stensta 12, 681 94 Kristinehamn