Entreprenad Karlskoga

Nords Motor arbetar ofta med olika typer av uppdrag inom entreprenad i Karlskoga

Din entreprenad i Karlskoga

För oss på Nords Motor så finns viljan för att överträffa oss själva vid varje uppdrag som vi är ute på i Karlskoga. För oss är det viktigt att lämna ett slutresultat som både vi och kunden är nöjda med.

Våra kunder vänder sig till oss för att dem vill ha en kunnig, kompetent och seriös entreprenad i Karlskoga som håller vad dem lovar. Alltså ett förstklassigt resultat efter varje jobb.

Entreprenad och grävarbeten
Våra tjänster

Vad vi gör

grävarbeten för dränering utförs på flerbostadshus

Dränering

maskin som river stuga

Rivning

schaktning i skogsmiljö av entreprenad

Grävning

pågående plattsättning vid hus

Stensättning

Asfaltering

nybyggd trätrappa

Bygg & Övrigt

Entreprenad och grävarbeten

Vi är ett professionellt och flexibelt företag som utför entreprenad arbeten i Karlskoga, med alltifrån dränering och stensättning till husgrunder och anläggning av gräsmattor.

Vi besvarar

Vanliga frågor inom entreprenad

En dränering gör man när man vill skydda huset eller bostaden mot fukt. Kortfattat så innebär dränering att man gräver upp ett dike runt huset där man lägger en textilduk och särskilda dräneringsrör. Detta gör så att vattnet kan rinnga bort istället för att gå mot husgrund eller källarvägg.

Det finns några kännetecken som talar för att det kan vara dags för en dräning.

Exempelvis kan målarfärg som släpper från fasaden eller om källaren har en distinkt fuktlukt vara tecken på att en dränering måste göras.

Det beror på hur bra dräneringen är gjord. Men man brukar säga mellan var 30:e – 40:e år
Självklart lämnar vi garanti på de arbeten som vi utför. Hör med oss vad som gäller för just ditt projekt.

Ja – att gräva och anlägga kring tomter och trädgårdar hör till våra vanligare uppdrag. Tillsammans planerar vi med kunden för att sedan verkställa med rätt maskiner och manskap.

Fick du inte din fråga om entreprenad besvarad?

Vi vet vad du förväntar dig när du anlitar en entreprenad.

Nords Maskin för entreprenad och grävarbeten
Företaget

Om oss

På Nords Motor hittar man ett kompetent team med mycket engagemang som kombineras med kunskap från flera år inom branschen. Arbeten inom entreprenad kan vid första anblick inte verka särskilt komplicerade, men som erfaren grävare så vet man hur viktiga detaljerna är. Ett bra markarbete kräver noggrann planering. När man kräver händer det ofta att man stöter på oförutsägbara utmaningar under marken, vilket man självklart måste tackla på ett bra och säkert sätt.

Vi jobbar inom gräv & anläggningsbranschen, samt transporter för både privatpersoner och företag. Vi kan hjälpa dig med allt inom entreprenad, grävning och diverse byggtjänster i Karlskoga med omnejd.

Självklart får du en kostnadsfri offert och hembesök av oss. Allt för att det ska vara så enkelt och tryggt som möjligt för dig som kund.

Nords Maskin för entreprenad och grävarbeten

Kontakta oss

Hitta

Stensta 12, 681 94 Kristinehamn

Kontakt