Proffs på dränering i Karlskoga

Nords Motor

Få hjälp med din dränering

Nords Motor AB är en entreprenad som under flera år har hjälpt kunder med bland annat dränering. Vi är ofta på kunduppdrag i Karlskoga och har idag ett gäng kunder i närområdet som tidigare anlitat oss för olika typer av projekt inom gräv- & markarbeten.

Med en bra genomförd dränering är marken och husets avrinningsegenskaper kraftigt förstärkta. Nords Motor AB utlovar alltid dräneringsprojekt i toppklass.

Nords Motor har utfört dränering

Dränering Karlskoga

Så, har du ett hus eller mark i Karlskoga som måste dräneras? Då ska du vända dig till oss på Nords Motor AB. Genom åren har vi samlat på oss stora mängder värdefull kunskap som vi idag använder för att genomföra professionella dräneringar. Välj oss för din dränering och säkerställ ett kvalitetsarbete till ett bra pris.

Visste du om att dräneringen är giltig för avdrag med ROT? Det betyder att du kan göra ett avdrag på 30% av arbetskostnaden på upp till 50 000 kr per person och per år. ROT avdraget gäller, som du kanske till, för privatpersoner och för ett hus eller fritidshus. Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

0 %
ROT-avdrag
Dränering

Tecken att ta på allvar och vara uppmärksam på:

Smidigt och prisvärt med ett proffs

Ja, vi vet att tanken kanske har slagit dig att utföra dräneringen själv. Det låter ju trots allt inte allt för komplicerat, eller hur? Det är rätt vanligt att man under arbetets gång får perspektiv och inser att man kanske ändå inte skulle påbörjat dräneringen själv. Många oförutsedda problem

En stor faktor till detta är att man inte vet vad som döljer sig under marken och självklart att man kanske är lite för optimistisk. Man vet inte heller om samma riktlinjer gäller för din dränering som för huset i dränerings-guiden du läser baseras på.

Vi tycker helt klart att det är bättre, nästan på alla sätt, att anlita en entreprenad som hjälper dig med dränering i ditt hem i Karlskoga.

Vad är dränering?

Med dränering menas processen av att avleda fukt och vatten från t.ex. marken runt huset och husets källare.

Stor mängd fukt bådar ofta inte så gott för mänskliga konstruktioner, och det gäller särskilt våra husgrunder. Varför? På grund av fuktskador och mögel som i sin tur leder till mer omfattande problem.

Att dränera huset är något man gör en gång, kanske två gånger (om man har otur), i livet. En dränering gör man när huset har såpass höga halter av fukt så att det skadar eller kommer skada husets grund.

Kontakta oss för dränering i Karlskoga

En dränerings huvudsakliga uppgift är minska och hålla nere grundvattennivåerna i marken runt huset. Vi på Nords Motor hjälper dig med dränering i bland annat Karlskoga, Karlstad, Kristinehamn och Arvika.

Är du fortfarande osäker på huruvida en dränering behövs? Tveka inte, hör av dig till oss så kan vi prata mer om hur vi kan hjälpa dig med din dränering.

Kontakt

Hitta

Stensta 12, 681 94 Kristinehamn